Thursday, January 13, 2011

aDieyZa Birthday Giveaway!!

Assalamualaikum..

Kali ini cik tikah nak meraikan dan join 1 GA yang dianjurkan oleh aDieyZa. aDieyZa buat GA ini sebab nak aktif balik dalam blog dan nak meraikan hari jadi suaminya buat kali pertama pada 20 Januari ini. Sebelum cik tikah penuhi syarat-syrat yang aDieyZa suruh buat, cik tikah ada 1 hadiah untuk suaminya. hehehe... Harap kamu berdua suka yer...


Suka tak? Maaf, capture gambar tak bagitahu. hehehe...


Ok, sekarang aDieyZa ada tanya satu soalan iaitu hadiah apa yang cik tikah akan bagi dekat suami cik tikah. Ops!! Cik tikah tak kahwin lagilah. So cik tikah akan cerita hadiah apa yang cik tikah akan kasi kepada bakal suami cik tikahlah yer. hehehe..

Si dia suka dekat penguin jadi cik tikah akan bagi patung penguin banyak-banyak dekat dia. Macam budak-budak kan tapi kalau hati dah suka, tak kisah pun hadiah tu bentuk macam mana.

Cik tikah juga akan bagi sabun Sebamed dekat si dia sebab muka dia banyak kesan jerawat. Sekarang cik tikah pun tengah guna sabun itu dan agak berkesan. Cik tikah ada jerawat juga jadi cik tikah nak hadiahkan sabun sebamed sebab nak si dia dan cik tikah ada muka yang licin dan kurangkan kesan jerawat. hehehe...

Kami ada merancang pasal masa depan dan bercadang nak kumpul duit dari sekarang. Ini semua demi masa depan bersama. Jadi, kami telah plan buat 1 tabung yang kami bagi nama "Tabung Masa Depan". Duit tabung ini kami akan kira setiap anniversary kami. hehe..
 Jadi, cik tikah akan bagi 1 tabung yang comel kat si dia.
Jadi, itu je lah main hadiah yang bakal cik tikah bagi dekat si dia iaitu patung penguin, sabun sebamed dan tabung. Mungkin hadiah macam budak-budak tapi yang penting hati ikhlas untuk memberi. ^____^

Ok, done!!

Jom join GA aDieyZa ini. Jom! Jom!

Nak join jugak? KLIK SINI !!!

Due : 20.1.2011







2 comments:

aDieyZa said...

thanks dear sbb sudi join GA zana..

thank u so much sbb ada hadiah istimewa tu.. really appreciate it..

tunggu keputusannya nnti yer..

Cik Tikah said...

ok sis :)